Tutireceptek.hu fejléc

Kocsmáros halom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy fej hagyma
1 üveg konzerv gomba
50 dkg hús(csirke,pulyka,sertés)
ízlés szerint só, bors
krumpli vagy rizs

Elkészítés:
Az egyik fej hagymát karikára vágom és megpárolom.
Ezután hozzáadom az üveg gombát. Ezzel jól összefőzöm, majd félreteszem.
A másik fej hagymát kockára vágom, és megpirítom.
A húst vékony csíkokra vágom és a hagymával együtt párolom. Ízlés szerint sózom és borsozom. Teljesen készre főzöm. Ha megfőtt a hús hozzáadom a félretett hagymás gombát. Felrottyantom az összeöntött ételt. Kockára vágott sült krumplival, esetleg rizzsel tálalom.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós pókhálómuffin » Királyhalom » Ananászos vaniliahalom » Kocsmáros tokány
» Palóc tojáshalom » Csokoládés halom » Gombás máj » Fokhagymás sült lapocka
» Báránytokány » Tejszínes csirke gazdagon » Tavaszi tekercsek » Rajnai marhamáj
» Tejszínes csirketokány » Rántott darálthús » Töltött sertéssült » Parasztos sertésszelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.