Tutireceptek.hu fejléc

Kocsonyázott zöldség recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
60 dkg vegyes, levesben főtt zöldség
2-3 ecetes uborka
2 tojás
5 dl húsleves
2 evőkanál zselatin

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, és cikkekre vágjuk. A levesben főtt zöldséget gyufaszálnyi csíkokra vágjuk az ecetes uborkával együtt, majd kerek, vagy őzgerincformába a tojáscikkel együtt ízlésesen elrendezzük.
A zselatinport a húslevesben simára keverjük, majd meglangyosítva föloldjuk, és a zöldségekre öntjük.
Hűtőben legalább egy napig dermesztjük, majd a formából kiborítva, fölszeletelve tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldségfasírt máshogy » Érdekes Zöldségleves » Zöldséges batyu » Zöldséges-csirkés spagetti
» Zöldséges halleves » Tárkonyos zöldségleves » Zöldséges rizsestál » Zöldséges Chop-Suey
» Fokhagymás sültzöldségek » Zöldséges-húsos nyárs » Zöldséges tokány cserépben » Ropogós tészta zöldséggel
» Báránycomb zöldséggel » Zöldséges polenta » Párolt zőldség » Zöldséges tükörtojás.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.