Tutireceptek.hu fejléc

Kolbásszal töltött vagdalthús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0,5kg. vegyes darált hús
2 áztatott zsemle
fél fej hagyma
1 tojás
ízlés szerint fokhagyma,zsír
Egy szál füstölt kolbász
só,bors

Elkészítés:
A darált húst összegyurjuk az áztatott,kicsvart,apróra morzsolt zsemlével,a tojással,a zsírban párolt hagymával,sóval,borssal,szétnyomott fokhagymával.
Lisztezett vágódeszkán téglalap alakú lapot nyújtunk,rátesszük a kolbászt és belecsavarjuk.
A rudat bőven zsirozott tepsibe tesszük és a zsirjával gyakran locsolgatva,a sütőben megsütjük.
Párolt képosztával,borsópürével vagy burgonyakörettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Elviracska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött alma egyszerűen » Töltött pulyka Éva módra » Töltött paprika sütve » Töltött tök Nóci módra
» Töltött bundáskenyér » Családi töltött csirke » Zöldséggel töltött dagadó » Narancsos töltött keksz
» Töltött apró kifli » Csípős töltött burgonya » Vega töltött burgonya » Káposztával töltött sonka
» Falusi töltött zsemle » Töltött, göngyölt karaj » Túróval töltött husi » Hallal töltött tortilla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.