Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg csicsóka
10 dkg mangalica zsírszalonna
10 dkg füstült kolbász
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
Kiolvasztjuk a kockára vágott szalonnát, majd üvegesre pároljuk benne a finomra vágott vöröshagymát. Beletesszük a felkarikázott kolbászt, hogy kicsit kisüljön a zsírja, majd hozzáadjuk a karikára vágott csicsókát.
Rövid ideig együtt pirítjuk, majd felengedjük 1,5 dl vízzel. Megsózzuk, puhulásig főzzük, majd beletesszük az apróra vágott petrezselymet.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habtejleves » Olasz leves » Fincsi Almaleves » Sajtleves
» Grizgombóc levesbe » Zöldséges karfiolleves » Tejszínes sütőtök leves » Sütötökkrémleves
» Tejszínes-tárkony leves » Füstölt sajtos leves » Szederkrémleves » Pulykamellragu leves
» Az én cukkini levesem » Kapros uborkaleves » Babos orjaleves » Virslis lencseleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.