Tutireceptek.hu fejléc

Kolozsvári-káposzta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg lapocka
70 dkg savanyúkáposzta
1 nagyobb vöröshagyma
1 EK fűszerpaprika
só bors
1 cikk fokhagyma
MK majoranna (Mokkáskanál)
Mk öröltbabérlevél
1 dl rizs
3 dl tejfől

Elkészítés:
A vöröshagymát megdinszteljük, rátesszük a paprikát és felöntjük 3 dl vízzel a húst aprókockára vágva bele tesszük és a többi füszereket,kb 1 óráig takarékon fözzük,(esetleg ha kell potoljuk a vízet) majd bele tesszük a megmosott rízst is,mikor felforrt le zárjuk a lángot és a párában meg fől a rízs is.

Majd gazgagon tejfőlel meg locsolva tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Baszk csirkemell » Agyagtálas zöldséges hús » Csirkemell vagdalt » Hétvezér tokány
» Húsvéti töltött burgonya » Fasírt különlegesen » Tepsis gombás marhahús » Citromos pulykamell sült
» Fűszeres olasz pulykatorta » Majoránnás sertéstokány » Bakonyi rőzse » Édes csirkemell
» Sajtos darált hús rántva » Sült csirke jól fűszerezve » Ketchup-os zöldborsos husi » Húsvéti töltött pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.