Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Köménymaglevesem recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 evőkanál napraforgó olaj
2 evőkanál finomliszt
1 teáskanál fűszerpaprika
1 evőkanál köménymag
1 kis fej vöröshagyma
só ízlés szerint
1,5 l víz
betétnek pirított kenyérkockák
1.5 l víz

Elkészítés:
Az olajon világosra pirítjuk a lisztet.
Hozzáadjuk a köménymagot, jól átforgatjuk, majd megszórjuk a paprikával.
Felengedjük kb. 1,5 l hideg vízzel, és csomómentesre keverjük.
A megtisztított hagymát negyedekre vágva tesszük a levesbe.
Sózzuk, és minimum negyed óráig főzzük. hogy a köménymag és a hagyma íze jól kijöjjön. Ha kész, és idő is van rá, kicsit állni hagyjuk, és csak tálalás előtt szűrjük át.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg rebarbaraleves » Csokis fondant!Egyszerű! » Fűszeres leves » Savanyú bab csülökkel
» Gombaszósz » Tejfölös libaaprólék-leves » Gyors petrezselyemleves » Tejszínes batátaleves
» Darálthús leves » Andalúz leves » Savanyú raguleves » Frankfurti leves másképp
» Rókabomba leves » Tárkonyos ragu leves » Rétegezett karfiolleves » Hideg gyümölcsleves



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.