Tutireceptek.hu fejléc

Könnyű virslis zöldségragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kis fej karfiol (50 dkg),
1 1 l zöldségerőleves (kockából),
30 dkg mirelit zöldségkeverék (zöldborsó,
sárgarépa,
zöldbab stb.),
10 dkg száraztészta (pl. csavart tészta),
4 virsli (kb. 5 dkg-osak),
1 csokor petrezselyemzöld,
só,
őrölt bors

Elkészítés:
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük és megmossuk. Fazékban a zöldségerőlevest felforraljuk. Beletesszük a karfiolt és felengedés nélkül a mirelit zöldségkeveréket,
valamint a száraztésztát, majd 10 percig együtt főzzük. A virsliket felkarikázzuk, és a levesbe szórjuk. A petrezselyemzöldet megmossuk, lerázzuk, majd finomra felaprítjuk.
A levest a sóval és őrölt borssal tetszés szerint ízesítjük, végül meghintjük a felaprított petrezselyemzölddel.

Tanácsok:
Friss zöldségekkel is készíthetjük, és vöröshagymát is főzhetünk bele.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslis kukoricasaláta. » Könnyű, gyors kakaós süti » Könnyű cukkíni krémleves » Könnyű, puha rozsos kenyér
» Virslis rakott tál » Könnyű túrós pite » Virslis-krumplis golyók » Virslis karfiol
» Virslis sajtos saláta » Könnyű keksz szalámi » Könnyű salátaleves » Sajtos-virslis karfiol
» Virslis lábtörlő » Könnyű rakott burgonya » Virslis Rántott Palacsinta » Könnyű Joghurt torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.