Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajt, II. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
25 dkg teljesen friss tehéntúró, 5 dkg friss vaj, 2 púpozott evõkanál sûrû tejföl, csipetnyi só és csipetnyi porcukor

Elkészítés:
A vajat felolvasztom, hozzáteszem az áttört tehéntúrót és a tejfölt, valamint a sót és a cukrot, majd keverõgéppel (vagy kézi habverõvel) teljesen simára keverem. Szorosan beletömködöm egy szögletes formába néhány óráig érlelem a hûtõszekrényben.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos hal » Francia krémsajt házilag » Krémsajtos cukkini » Krémsajtos csirke pennével
» Krémsajt » Krémsajtos burgonya » Krémsajt torta » Krémsajtos-sonkás burgonya
» Mediterrán krémsajt » Lazactatár krémsajttal » Olasz krémsajtleves » Krémsajtos eperparfé
» Sonkás-krémsajtos kiflik » Krémsajtos almasaláta » Krémsajt pástétom » Piros krémsajt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.