Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos göngyölt karajszeletek recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet karaj csont nélkül

A töltelékhez:

2 szál újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
1 db sárga színű paprika
20 dkg krémsajt sajt

1 csomag szeletelt bacon

Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk.

A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból.

A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt borjúszeletek. » Krémsajtos csirkemell » Göngyölt gombás karaj: » Göngyölt hús olaszosan
» Kakaós-krémsajtos felfújt » Savanyú göngyölt hús » Göngyölt sertéskaraj » Göngyölt virsli
» Göngyölt linzer » Göngyölt tojás » Lombardiai göngyölt csirke » Baconba göngyölt csirkemáj
» Göngyölt darált hús » Göngyölt pacal » Göngyölt hering » Göngyölt karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.