Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos uborkasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
20 dkg. krémsajt
1 db. citrom leve
1 evőkanál olivaolaj
1 fej vöröshagyma
20 dkg. (kígyó)uborka

bors

Elkészítés:
A vöröshagymát finomra vágjuk, az uborkát vékonyra szeleteljük, kicsit megsózzuk. Ha levet enged, azt leöntjük róla. Egy másik tálban a krémsajtot alaposan szétnyomkodjuk villával, citromlevet és olivaolajat keverünk hozzá. Ezután hozzáadjuk a hagymát, az uborkát,sózzuk, borsozzuk, össszekeverjük.

Tanácsok:
arab konyha

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: tibike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás-krémsajtos kiflik » Krémsajtos cukkini » Krémsajtos hal » Krémsajtos-sonkás burgonya
» Juhsajtos uborkasaláta » Perzsa uborkasaláta » Tejfölös uborkasaláta » Krémsajtos tésztaöntet
» Sajtos uborkasaláta » Krémsajtos rúd » Krémsajtos kanapé » Görög uborkasaláta
» Krémsajtos eperkrém » Grúz diós uborkasaláta » Tojásos uborkasaláta » Krémsajtos eperparfé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.