Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krumplifánk recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
3 db burgonya,
12 dkg liszt,
2 db tojás,
20 dkg reszelt parmezán,
2 szál újhagyma ,
5 dkg vaj,
só,
szerecsendió,
bő olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, összetörjük.
2 dl vizet felforralunk, beletesszük a vajat, a lisztet és kis lángon simára keverjük.
Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojásokat.
Hozzáadjuk a burgonyát, belekeverjük a sajtot, az apróra vágott zöldhagymát és megfűszerezzük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat és evőkanállal beleszaggatjuk a burgonyás masszát. Pirosra sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött krumplifánk » Gombamártásom » Brokkoli fokhagymás vajban » Zsemlegombóc vadashoz
» Karfiol rántva » Zsemlegombóc 3 » Light almamártás » Mikrós Mexikói köret
» Kanári krumpli » Cigánynokedli » Csoda krumpli » Tepsis tócsni
» Fokhagymás tört burgonya » Pirított burgonya » Pikáns burgonya » Cukkinikorongok



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.