Tutireceptek.hu fejléc

Krumplifuta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
0.5 krumli
liszt amennyit felvesz a krumpli
1 egész tojás


Elkészítés:
Főzd meg a krumplit sós vízben,majd törd össze pépé.Hagyd kicsit hűlni,majd add hozzá az 1 tojást és annyi lisztet ,hogy egy lágyállagú tésztát kapj.Majd nyúsd kb 0.5 cm-re és szaggasd ki,és forró olajban süsd ki aranybarnára.

Tanácsok:
Ha összetörted a krumplit hagy hűlni nehogy megégjen a liszt,de ne legyen hideg sem ,mert nem tudod összedolgozni.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: LONKA1974


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös krumplifuta » Sajtos krumplifuta » Kiflicske » Sajtos-tallér
» Gyors pizzás csiga » Joghurtos pogácsa 2 » Andi sajtos rúdja » Spenótos sajtfánk
» Sajt korong díszítésre » Sajtos rúd /egyszerűen/ » Pampi (Túrólepény) » Kedvenc sajtos pogim
» Zsuzsi sajtosa » Főzőtt pogácsa » Görög spenótos rétes WW » Túrópogácsa x


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.