Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricás-gombás marharagu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40dkg marhalapocka
1 nagy fej hagyma
2 evőkanál olaj
1 késhegynyi örőlt bors
1 erőleves kocka
20dkg konzerv gombafej
20dkg mirelit zöldbab
20 dkg konzerv kukorica
12dkg rizs

2 nagy paradicsom
fél csomó petrezselyemzöld

Elkészítés:
Az olajban megfuttatjuk az összevágott hagymát.Rátesszük a csíkokra vágott húst és zsírjára pirítjuk.Megsózzuk,megborsozzuk és kockából készített levessel felöntve fedő alatt pároljuk.Ha a hús majdnem puha,beleteszük a rizst a zöldbabot.A kész ételhez hozzákeverjük a gombafejet a kukoricát és a meghámozott magtalanított kockára vágott paradicsomot.


A receptet beküldte: Minya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges marharagu » Marharagu spárgával » Töltött burgonya májjal » Sváb galuska
» Joghurtos csirke » Olaszos rakott burgonya » Sült, gombás rizottó » Virslis rizottó
» Lencse csőben sütve » Sonkatekercs tormakrémmel » Ananászos Pulykamell » Görög rántotta
» Csirkemáj baconban » Skót juhászlepény » Grízes pogácsa » 10 perces fánk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.