Tutireceptek.hu fejléc

Kutap recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg pisztráng
20 dkg rizs
csipet gyömbér
5 dkg mazsola
5 dkg vaj
20 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:
A pisztrángot lefejezzük, és a nyíláson át kibelezzük, sózzuk borsozzuk, vajban megforgatjuk, majd mazsolával és gyömbérrel fűszerezett rizzsel megtöltjük. Vajjal megkent és zsemlemorzsával megszórt serpenyőben, sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas tésztasaláta » Sült lazac másképpen » Gombás tengeri hal » Hekk sütőben
» Tejfölös pontyszeletek » Vajon sült lazac » Afrikai harcsa brassói módra » Zöldségekkel párolt csukafilé
» Borzas (bundás) hal » Fokhagymás ponty » Dióbundában sült ponty » Tőkehalfilé sajttal
» Halas csusza » Ecetes hal » Folyami rák harcsával » Tintahalragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.