Tutireceptek.hu fejléc

Lacipecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertéstarja,
só,
pirospaprika,
3 gerezd fokhagyma,
5 dkg zsír,
őrölt bors.

Elkészítés:
A húst úgy szeleteljük fel, hogy a csontján maradjon.
A rostokra merőlegesen bevagdossuk, kiklopfoljuk, sóval és őrölt borssal bedörzsöljük.
Az olvasztott zsírt a szétnyomkodott fokhagymával és egy kevés pirospaprikával simára keverjük.
A pecsenyét faszénparázs fölött, roston megsütjük, közben a zsíros-hagymás keverékkel kenegetjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Galyasági lacipecsenye 2 » Galyasági lacipecsenye » Tordai lacipecsenye » Füstölt húsos karalábé
» Tepsis tejszínes csirke » Savanyú máj » Csőben sült hús » Amerikai töltött fasírt
» Rizses csirke római tálban » Nyugdijas pecsenye » Sörben sült csülök I. » Kolbásszal töltött karaj
» Tejszínes pulykahús » Szabolcsi karaj » Pulykamell Kormi módra » Mézes libapecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.