Tutireceptek.hu fejléc

Lazac gyömbérrel és zöldborsóval recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg lazac filé
fél póré
20 dkg zöldborsó
2 dl tejszin
1 kis pohár kefir
1 citrom leve
3 dkg vaj

gyömbér

Elkészítés:
A felkarikázott póréhagymát vajon üvegesre párolom, majd hozzáteszem a 2x2 cm-es kockára vágott lazacot és a fagyos zöldborsót. Néhány perc alatt átsütöm. Sózom, gyömbérrel fűszerezem, majd nyakon öntöm a tejszinnel és a kefirrel. Egy kisebb citrom levével izesitem.


A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazactatár krémsajttal » Roston sült lazac » Lazacpástétom » Lazacos rakott burgonya
» Fóliában sült lazac » Tavaszi ragu zöldborsóval » Lazac sütőben » Lazacos farfalle
» Lazacos előétel » Lazac roston » Lazacos röszti kaviárral » Alufóliában sült lazac
» Lazac gyorsan » Lazackrém » Mediterrán lazactatár » Sült lazac répagolyóval


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.