Tutireceptek.hu fejléc

Lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 személyre
4 szelet lazacfilé
2 teáskanál marinált zöldbors
1 evőkanál olaj
30 dkg száraztészta
1 üveg Dolmio Carbonara alapmártás

Elkészítés:
Előkészítés:
A halat hideg folyó víz alatt megmossuk,utána kisebb darabokra vágjuk.A zöldborsot lecsepegtetjük.
Elkészítés:
1.Serpenyőben felforrósítjuk az olajat,és a haldarabok mindkét oldalát 1-1 percig sütjük benne,vigyázva,hogy ne szárítsuk ki.
2.Hozzáadjuk a mártást és a borsot,majd a serpenyőt lefedve a halat még 5 percig pároljuk.
3.Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük,leszűrjük,lecsepegtetjük.A kész mártással leöntve forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 25 perc
Kalóriatartalom: 562 kcal

A receptet beküldte: madaigyongyi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj joghurtmártással » Penne zöldmártással » Szűzérme zöldborsmártással » Metélt babos mártással
» Húsgombóc citrommártással » Őzcomb pikáns mártással » Almatorta fahéjmártással » Süllő mandulamártással
» Fenyőmagos lazacfilé » Csirke zöldségmártással » Vegyes hal bormártással » Ropogós karfiol mártással
» Haltekercs citrommártással » Zöldbab tojásmártással » Spárga hollandi mártással » Libamáj szőlőmártással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.