Tutireceptek.hu fejléc

Lebbencsleves. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg krumpli
5 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 kisebb paradicsom
(télen 1 evőkanál lecsó)
10 dkg lebbencstészta

őrölt bors
őrölt paprika

Elkészítés:
A füstölt szalonnát apróra vágjuk, kevergetve kisütjük a zsírját, megpirítjuk rajta a tésztát és a hagymát is megdinszteljük.
Megszórjuk pirospaprikával, egy liter vízzel felengedjük.
Sóval, borssal ízesítjük, és hozzáadjuk a zöldpaprikát, paradicsomot és a kis kockákra vágott krumplit.
Addig főzzük, míg a krumpli megpuhul.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplisgombóc leves » Tejleves legegyszerűbben » Borjúragu leves » Rizsleves citrommal
» Káposztaleves vislivel » Tökleves (hamis húsleves) » Gyors sajtleves » Csókakői kolbászleves
» Finom frankfurti leves » Újburgonyaleves virslivel » Sups fracie » Tejfölös burgonyakrémleves
» Velős holdacskák » Csülkös káposztaleves » Könnyű zöldséges bableves » Töpörtyűs galuska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.