Tutireceptek.hu fejléc

Legényfogó sajtos perec recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
60 dkg liszt
4 tojás
15 dkg Hóvirág sajt
15 dkg juhtúró
40 dkg parmezán sajt
25 dkg margarin
2 dl tejföl
2 dkg szalakáli
1/2 dl tej
2 dkg só

Elkészítés:
Az összes hozzávalót összedolgozzuk a parmezánsajt és a tojások kivételével és 4 egyenlő cipóra elosztva kb. fél cm vastagságúra nyújtjuk. Mini perecformázóval kiszúrjuk. A pereceket gyengén kiolajozott sütőlapra tesszük. Tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk, majd kb. 300 C°-os sütőben 4-5 percig sütjük.

Tanácsok:
Hosszú ideig eláll, kb. 4-5 napos korában a legfinomabb.

10 személynek való adag


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos fánk másként » Fiti féle sajtos rúd » Sajtos karaj » Sajtos fánkocskák
» Sajtos kínai kel » Sajtos-bundás hús » Edina sajtos pogácsája » Tepsiben sült sajtos hal
» Rántott tonhal sajtosan » Egyszerű sajtosrúd » Sajtos rudak 2. » Sajtos hústekercs
» Sajtos túrós pufóka » Legényfogó káposztaleves » Sajtos fillér » Csőben sült sajtos zeller


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.