Tutireceptek.hu fejléc

Lencsefőzelék mustáros-tejföllel recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
250 g lencse
egy fej hagyma
3-4 babérlevél

bors
pirospaprika
tejföl
1-2 ek. mustár
füstölt kolbász

Elkészítés:
A lencsét átválogatva, jól átmosva bő vízben felteszem, sózom, beleteszem a fej hagymát, a babérlevelet.
Mikor a lencse puha,teszek bele néhány darab kolbászt, és paprikás rántást csinálok, amibe teszek borsot is.
Miután berántottam, keverek bele mustáros tejföl.
Ettől igazán pikáns lesz! :)

Elkészítési idő: 150 perc

A receptet beküldte: Sydney01


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lencsefőzelék Ági módra » Lencsefőzelék 2 » Lencsefőzelék1. » Extra lencsefőzelék
» Lencsefőzelék húsvarázzsal » Lencsefőzelék » Klasszikus lencsefőzelék » Rizs -tökkel
» Spenót franciásan » Karfiolfőzelék » Diétás sárgaborsófőzelék » Zabpelyhes spenót
» Tökfőzelék .. » Borsófőzelék másképp » Az én sóskafőzelékem » Fimo tökfőzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.