Tutireceptek.hu fejléc

Lepényhal görög salátaval recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4db lepényhal,oliva olaj,sóliszt citrom.Görög salátához:20dkg paradicsom 1db tv paprika egész citrom 10dkg póré hagyma oregáno só fehérbors egy kis üveg magozott zöld oliva bogyó oliva olaj

Elkészítés:
lepényhal:a lepényhalakat meg tisztítjuk mindkét oldalát le kaparjuk átmossuk sózzuk lisztben megforgatjuk és serpenyőben mindkét oldalát készre sütjük.Görög saláta:A zöldségeket a sajttal együtt fel kockázzuk hozzá adjuk az olaj bogyót és ízlés szerint fűszerezve görög salátát készítünk.

Tanácsok:
tálalás:Citrom cikk és görög saláta

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lasagne görögösen » Görög vagdalt » Görög rántott hús » Görög rántotta
» Gemiszta (görög) » Görög bifsztek » Görög saláta » Kacsamell hagymasalátával
» Uborka saláta Görög módra » Görög húsgombócok » Gomba görögösen » Görög csirkecombok
» Görög padlizsánragu » Csirkemell görögösen » Görög spenótos rétes WW » Görög pita


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.