Tutireceptek.hu fejléc

Libamáj, grillezett alma, gesztenyés burgonyapüré recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg libamáj
4 db nagyobb savanykás alma
10 dkg gesztenye massza
40 dkg burgonya
tej
teavaj

bors

Elkészítés:
A libamájat megtisztítom, sózom, borsozom és serpenyőben mindkét oldalát szép pirosra sütöm. Közben az alma csutkáját kivágom és felkarikázom. A burgonyát sós vízben puhára főzöm. A leszűrt burgonyából a szokásos módon pürét készítek, de bele keverem a gesztenye masszát is. A libamáj vissza maradt zsírján átsütöm az alma karikákat is. Tálalásnál a libamájat és az alma karikákat felváltva teszem a tányérra, a pürét gombócokban tálalom.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamájtorta borzselével » Gesztenyés méhkas » Grillezett tonhal » Grillezett lazacfilé
» Burgonyapüré MACI módra » Gesztenyés zserbó » Gesztenyés Charlotte » Libamáj zsírjában
» Pikáns burgonyapüré » Gombás libamáj puding » Mamika Gesztenyés tekercse » Zelleres burgonyapürépüré
» Libamáj római tálban » Gesztenyés hókifli » Gesztenyés muffin » Gesztenyés fatörzs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.