Tutireceptek.hu fejléc

Libamáj sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg libaháj
40 dkg libamáj
3-4 gerezd fokhagyma


Elkészítés:
A libahájat 2x2 centiméteres kockára vágjuk, és zsírjára sütjük. A tűzről levéve a töpörtyűt szűrőkanállal kiszedjük, a zsírt megsózzuk, beletesszük a libamájat, a megtisztított fokhagymagerezdeket. Lassú tűzön, lefedve kb. 20 percig sütjük, közben egyszer-kétszer megfordítjuk.
A megsült libamájat a zsírból kiemelve egy megfelelő nagyságú tálba tesszük, és nehezékkel lenyomva legalább egy napra behűtjük.
Vékonyan fölszeletelve tesszük tálra.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pisztráng mandulával sütve » Libamájas szendvicskrém » Túrógombóc tepsiben sütve » Feketeretek csőben sütve
» Báránygerinc sütve » Túrós tészta sütve » Gombás libamáj » Libamáj zsírjában
» Töltött paprika sütve » Karaj sütve » Gombás libamáj puding » Oldalas sörben sütve
» Csülökfalatok sütve » Szűzpecsenye egyben sütve » Diós rántott libamáj » Pulykacomb sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.