Tutireceptek.hu fejléc

Libamájjal töltött libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db libamell
60 dkg libamáj
20 dkg aszalt szilva

bors

Elkészítés:
A mellet megszabadítjuk a zsírtól, de a bőrt rajta hagyjuk. A bőrt beirdaljuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Hasábokra vágott libamájat a sóval, borssal ízesítjük.
A mellekbe éles késsel bevágunk, és ebbe töltjük a májat. Serpenyőben a bőrös felével lefelé elősütjük, majd sütőben készre sütjük. Aszalt magozott szilvával tálaljuk.


A receptet beküldte: Teráz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajttal töltött gomba » Töltött csirkecomb » Fokhagymás vadlibamell » Töltött vaniliás kifli
» Virslivel töltött csirke » Gombás töltött kifli » Sonkás töltött tojás » Töltött burgonya tepsiben
» Koktélrákkal töltött gomba » Túróval Töltött Zsemle » Töltött zeller » Tojással töltött karalábé
» Kolbásszal töltött karaj » Csirkemájjal töltött cékla » Töltött karaj liza módra » Töltött apró kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.