Tutireceptek.hu fejléc

Linzer (update 2) recept

Kategória:


Hozzávalók:
43dkg teljes kiőrlésű liszt, 1db Rama margarin, 10 ek. édesítőpor, 2 tojássárgája és édesítős lekvár.

Elkészítés:
Sütés előtt pár órával a margarint kivesszük a hűtőből.Az alapanyagokat összegyúrjuk( a gyúrás megkönnyítéséhez NEM használunk tejet v. vizet!!!!!) A tésztához keverhetünk reszelt citromhéjat, így még finibb! A jól összegyúrt tésztát kétfelé vesszük, nem túl vékonyra kisodorjuk, formára szaggatjuk.Előmelegített sütőben sütjük. Mivel barna a tészta nem igazán látható jól, hogy mikor van kész, ezért késsel meg szoktam emelgetni és ha már sötétedik az alja akkor ki lehet venni. Amikor kihűlt össze kell ragasztani lekvárral, a tetejét megszórni Canderellel és isteni fincsi!


A receptet beküldte: Timcsi80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rácsos-rebarbarás linzer 2 » Töltött padlizsán update 1 » Barna-fehér linzer » Piskóta (update 2)
» Koktél pogácsa (Update3) » Fokhagymás tarja Update1 » Esztergomi linzer » Rakott káposzta Update1
» Update 1 Túrófánk » Linzer karikák » Rácsos linzer Ági módra » Szilvás lepény (update 2)
» Lekváros Linzer (fenyőfa) » Takaréklinzer » Pikáns tojáskrém (update) » Update 1 Bögrés-meggyes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.