Tutireceptek.hu fejléc

Maci-tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Hozzávalók:

50 dkg pulyka felsőcomb kis kockákra vágva
2 maréknyi zöldborsó
2 dl vörösbor
3 gerezd fokhagyma apróra
1 kiskanál majoranna

bors
olaj vagy zsír

Elkészítés:
A húskockákat feltesszük pirítani kis olajban/zsírban. Hozzászórjuk a borsót, az apróra vágott fokhagymát, sót, borsot, a bort, majd lefedve kb. 30 percig kis lángon főzzük. Tálalhatunk hozzá sült krumplit, krumplipürét, rizst, tésztát.
Megjegyzés:


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsános-lecsós csirke » Zsiványok burgonyája » Vándor kedvence! » Kocsmáros tokány
» Túrós-tormás tavaszi sonka » Olasz rakott csirke » Gombás sonkatekercs » Darált húsos töltött burgonya
» Chilli con carne » Tere-fere csirke » Grillezett camembert » Sonkás fészek
» Sertésborda spárgával » Zöldséges-darálthúsos egytál » Tölcséres csirkemáj » Görög körözött


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.