Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros csirkemáj gombával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
25 dkg gomba (vagy 1 konzerv gomba lé nélkül)
10 dkg füstölt szalonna
1 nagy fej hagyma
olaj
pirospaprika

bors majoranna

Elkészítés:
A megtisztított hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kis darabokra vágjuk.
A gombát is megtisztítjuk,vékonyan felszeleteljük.
A serpenyőben az olajat felmelegítjük,hozzáadjuk a hagymát és a szalonnát,és világosra pirítjuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt gombát is,és tovább pirítjuk kis ideig.
A megmosott,egészben hagyott csirkemájat is hozzáadjuk. Óvatosan kevergetve addig sütjük,míg a máj megpuhul.
Vigyázzunk,ne süssük túl,mert akkor a máj kemény lesz.
Ha megsült,megszórjuk sóval,borssal,pirospaprikával.

Tanácsok:
Sült burgonyával,salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros lasagne » Csirkemájas finomság » Csirkemáj-fasírt » Norbis almás csirkemáj
» Sült csirkemáj » Római csirkemáj » Almás csirkemájas serpenyő » Sertésmáj gombával
» Csirkemájjal töltött gomba » Magyaros tepsis krumpli » Csirkemájas zöldborsós hús » Gulyásleves gombával.
» Masnitészta gombával » Tepsis husi gombával » Csirkemájas csirkeszárny » Baconbe tekert csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.