Tutireceptek.hu fejléc

Májas szósz recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2-3 alma,
2-3 fej vöröshagyma,
1 májkrém konzerv,
1 mokkáskanál olaj,
só,
őrölt bors.

Elkészítés:
Olajon megfuttatom a karikára vágott hagymát, hozzáadom a meghámozott, apró kockákra vágott almát, fedő alatt addig párolom, míg szétfő.
A májkrémet elkeverem fél deci vízzel, az almára öntöm.
Sóval, borssal ízesítem, s már kész is.
Szárazabb (főtt) húsokhoz szaftként adható, de pirítósra is kenhető.

Tanácsok:
Hidegen is nagyon finom!


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamburgerszósz » Csirkemájas pástétom » Csípős szósz » Csirkemájas tarja.
» Májas gombás pite » Csirkemájas rizotto » Kaporszósz » Csirkemájas metélt
» Erdei gyümölcs szósz » A Lászlók csirkemájasa » Csirkemájas saláta » Szójaszószos karaj
» Csirkemájas tál » Citromszószos csirkemell » Diószósz » Májas töltött zsemle


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.