| Májleves receptLevesek Hozzávalók: Kb. egyforma mennyiségű sertésmáj és (mondjuk) sertéscomb, babérlevél, só, tejföl, levesbetét. Elkészítés: A húst összekockázod, és felteszed főni babérleveles sós vízben. Ha már majdnem megpuhult, beleteszed a csíkokra vágott májat is. Én egyszerűen behabartam, anyósom általában rántani szokta. Lehet bele főzni apró csipetkét, sűrítésképpen. Nem feltétlenül fontos. Tanácsok: Az elkészítési idő természetesen függ attól, hogy milyen a hús, nyilván az öregebb állat húsa lassabban puhul meg. De egyébként gyors, és szerintem elég laktató is. Egytálételnek is elmegy a nagy hústartalom miatt. Jó étvágyat :-)! A receptet beküldte: maddi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |