Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 csokor újhagyma vagy 1 fej lilahagyma
1 db Tonhal konzerv sós lében.
5 evőkanál majonéz
pici só
bors

Elkészítés:
Felbontás után csepegtessüs le a halrór a levét,majd törjük össze villával.
Vágjuk kis kockára a hagymát,és keverjük össze a hozzávalókat,füszereket.
Piritóssal tálalva a legfinomabb,vacsora vagy előétel,ha vendéget várunk.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: ginóné

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas-zelleres krém » Tonhal salata Maris modra » Majonézes káposztasaláta » Majonézes halsaláta
» Majonézes cékla » Sült tonhal sajttal » Tonhalas salata » Majonézes gombasaláta
» Tonhal sajttal és gombával » Fiti féle majonézes cékla » Olasz tonhalas tészta » Tonhalas tésztasaláta
» Tonhal vagy busa sajttal » Tonhal-krém » Tonhalas penne » Majonézes pulykacsomag


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.