Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás-mustáros nyúlmáj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg nyúlmáj
1 fej hagyma
2 ek liszt
5 ek olaj
2 ek mustár
törött bors
morzsolt majoránna


Elkészítés:
A nyúlmájakat megmossuk, kb 4 darabra vágjuk, megszárítjuk. Minden darabot megkenünk mustárral, és megszórjuk törött borssal, majd lisztben megforgatjuk. Egy nagy serpenyőben olajat forrósítunk és a lereszelt hagymát megfonnyasztjuk benne, ezután a lisztes májdarabokat ráteszzük, majorannával megszórjuk, és letakarjuk egy fedővel. Megsütjük az egyik oldalát (kb. 5 perc), ezután átfordítjuk, és a másik oldalukat is megsütjük. Ha elkészült megsózzuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyúlmájkrém » Anna Bablevese » California koktél » Borjúhúsos-bableves
» Vasutas leves » Tavaszi raguleves » Erdélyi húsgombóc leves » Joghurtos barack leves
» Galuskás-krumpli leves » Bolgár raguleves » Cseresznyekrémleves » Brokkoli-sárgarépa leves
» Kókuszleves » Gyergyói gulyásleves » Májgombóc – leves » Aszalt szilva leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.