Tutireceptek.hu fejléc

Májpörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg sertés- vagy libamáj,
1 kis fej vöröshagyma,
2 evőkanál olaj,
pirospaprika,
só.

Elkészítés:
A májat megmossuk, lecsöpögtetjük és apró darabokra vágjuk.
A megtisztított és apróra vágott hagymát az olajon üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről és hozzákeverjük a pirospaprikát. Beletesszük a májat és visszatesszük a tűzre. Gyorsan átpirítjuk. Annyi vizet adunk hozzá, hogy ellepje és lassú tűzön készre főzzük. Csak ezután sózzuk!

Tanácsok:
Párolt rizzsel és fejes salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájpörkölt, borsóval » Virsli (tavaszi) pörkölt » Hawaii csirkemell szeletek » Piemonti pite
» Túrós hami » Töltött karaj, másképpen » Elzászi kacsa » Sajtos-bundás hús
» Mexikói csirke 2. » Toledói töltött csirke » Rakott csirkemell3 » Francia csirke citromosan
» Ördögi csirkemell » Zöldborsós pulykamell » Zacskós hús » Sörösdobozon sült csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.