Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mandulás pisztráng recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
4 db pisztráng,
só,
100 g vaj,
150 g hámozott mandula.

Elkészítés:
A pisztrángokat megtisztítjuk, megmossuk, felbontjuk, kibelezzük, és a gerinc mellől az alvadt vércsíkot gondosan eltávolitjuk.
A halakat kívül-belül megsózom, majd vajban mindkét oldalukat lassan megsütjük. Miközben a pisztráng sül, egy másik teflonbevonatú serpenyőben megpirítjuk a vékony szeletekre vágott, héjától megtisztított mandulát.( forró vízben pár pillanatra mártjuk, majd kinyojuk a bőréből)
Tálaláskor a pisztrángok tetejét gazdagon meghintjuk pirított mandulával.

Tanácsok:
Külön edényben, petrezselymes, vajas burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: kormi7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mandulás gyümölcstorta » Mandulás forralt bor » Mandulás csokigolyó » Zabpelyhes-mandulás cookie
» Narancsos-mandulás kifli » Citromos-mandulás muffin » Mélysütött mandulás csirke » Mandulás (zöld) süti
» Egyszerű mandulás szelet » Mandulás tofu » Mandulás sütemény » Mandulás-Almás Lepény
» Fenyőmagos sült pisztráng » Mandulás banánkenyér » Mandulás kekszgolyó » Cukkinis-mandulás pite



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.