Tutireceptek.hu fejléc

Margarinon párolt parajos barna rizs recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
32 dkg barnarizs,
10 dkg spenót,
4 dkg vöröshagyma,
2 dkg margarin,
só,
fokhagyma.

Elkészítés:
A barna rizst margarinon átfuttatjuk, majd felöntjük a tömegének kétszeres mennyiségű vízzel.
Sózzuk, ízesitjük vörös-, és fokhagymával, majd hozzáadjuk az apróra vágott spenótleveleket és fedő alatt készre pároljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rozspelyhes barna kenyér » Kefirben párolt ponty » Párolt vegyes zöldség » Párolt zöldségtál
» ANANÁSZOS PÁROLT CSIRKE » Párolt savanyúkáposzta. » Barna süti » Párolt rák
» Párolt mángold » Tejszínes-parajos csirke » Párolt tőkehal spenótágyon » Sörben párolt csirkemell
» Kapros párolt zöldborsó » Párolt zőldség » Párolt káposzta » Párolt karalábé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.