Tutireceptek.hu fejléc

Marha római tálban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Marhahús (nyak, lábszár)

Bors
Sárgarépa
Fehérrépa
Zeller
Paradicsomlé

Elkészítés:
A marhahusit sózzuk, borsozzuk és serpenyőben mindkét oldalát kérgesre sütjük. Utána berakjuk egy római tálba ,rá az összevágott,karikázott, kockázott zöccségeket, majd nyakon öntjük paradicsomlével.

Tanácsok:
Nem írtam mennyiségeket, mert kb.arányosan látható, mivel a zöldségekből lesz egy raguszerű mártás.

Elkészítési idő: 140 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgundi marha » Borsos tokány marhahússal » Sündisznó (római tálban) » Marhahúsleves gazdagon
» Fokhagymás marhapörkölt » Marhatokány burgundi módra » Savanyú marhamáj » Gombás marhahúsos tészta
» Mézben pácolt marhasült » Marhalábszár pörkölt » Ánizsos főtt marhahús » Libamáj római tálban
» Angol marhahátszín szelet » Római leves » Marhagulyás csipetkével » Marhahúsfelfújt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.