Tutireceptek.hu fejléc

Marhaszeletek debrecenivel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagyobb szelet marhahús
200 g debreceni
2 fej lilahagyma
2 evőkanál vaj
2 dl tejföl
koriander

bors




Hozzávalók:
4 nagyobb szelet marhahús
200 g debreceni
2 fej lilahagyma
2 evőkanál vaj
2 dl tejföl
koriander

bors

Elkészítés:
Karikázzuk fel a debrecenit és vágjuk fel cikkekre a hagymát.
A húst sózzuk és borsozzuk, a vaj felén süssük meg, majd vegyük ki a serpenyőből.
Most tegyük bele a hagymákat és a maradék vajat. Pirítsuk meg kissé a hagymát is és ezt is vegyük ki a serpenyőből.
Most jöhet a debreceni. Pirítsuk meg ezt is, majd öntsük rá a tejfölt és hagyjuk körülbelül 5 percig puhulni. Közben fűszerezzük korianderrel. Adjuk hozzá a húst és hagymát. Óvatosan keverjük át és főtt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marika pulykamell tortája » Ananászos-curry-s csirke » Göngyölt csirkecsoda » Sült csirke zöldségekkel
» Tejszines gombás » Parajos pulykamell » Pulykacomb sültalmával » Galyasági lacipecsenye
» Borjú tokány » Sörös csirkeszárnyak birssel » Máj hagymás bundában » Húsgombóc Juszuf módra
» Pirított báránymáj » Fokhagymás csirkemáj sütve » Mustáros töltött pecsenye » Sörtésztás pulykafalatkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.