Tutireceptek.hu fejléc

Márványsajtos sörkorcsolya recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
25 dkg sütőmargarin
25 dkg liszt
25 dkg márványsajt
1 db tojás

Elkészítés:
A margarint, a lisztet és a lereszelt márványsajtot nagyon jól összedolgozzuk (20-25 percig), míg teljesen össze nem áll. Ezután a hűtőbe tesszük pihenni 2 órára. Utána ujjnyi vastagra nyújtjuk, és tetszés szerint formázzuk (rombusz, pogácsa, rudacska). A tetejét tojássárgájával megkenjük, és 180 fokon 20-25 percig világosbarnára sütjük. Aki szereti, sütés előtt sajttal is megszórhatja a tetejét.

Tanácsok:
Nagyon finom, kiadós rágcsálnivaló.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Márványsajtos salátaöntet » Márványsajtos pulyka » Márványsajtos krém » Gombás-sonkás sörkorcsolya
» Márványsajtos csirkemell » Sörkorcsolya » Bögrés, sajtos muffin » Sajtos stangli (egyszerű)
» Sajtropogós liszt nélkül » Kouign Amann » Zsuzsi sajtosa » Sajtos-barnarizses pite
» Részeges pogácsa » Isteni sörkifli » Köményes krumplirudacskák » Medvehagymás falatkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.