Tutireceptek.hu fejléc

Mascarponés fincsi baracktorta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 ek teavaj 15 dkg darált édes keksz 250 g natúr krémsajt (mascarpone) 50 g porcukor 1 doboz őszibarack befőtt 1,5 ek zselatin 60 ml meleg víz 150 ml habtejszín 23 cm átmérőjű csatos tortaforma

Elkészítés:
A kekszet zúzzuk össze, keverjük össze az olvasztott teavajjal, majd egyenletesen nyomkodjuk el a tortaforma aljában és tegyük hűtőszekrénybe amíg megkeményedik. A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba, és jól keverjük össze. A barack felét botmixerrel pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz. A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a barackos krémhez. A tejszínt verjük habbá és adagoljuk a krémhez. A krémet kanalazzuk a tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük barack darabokkal.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fincsi répatorta » Fincsi gyümölcssaláta » Fincsi vörös bársony torta » Mascarponés eperfagylalt
» Somlói fincsi szelet » Gesztenyés fincsi tekercs » Sós fincsi kenyértorta » Fincsi túros
» Fincsi kelbimbóleves » Tejfölös fincsi kekszcsoda » Citromos fincsi sajttorta » Kókuszos fincsi resztelt
» Áfonyás fincsi túrótorta » Frankfurti leves-fincsi » Karamellás fincsi krémes » Fincsi ropogós gofri


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.