Tutireceptek.hu fejléc

Mascarponés meggyfagylalt recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
50 dkg meggy,
25 dkg mascarpone,
cukor/méz ízlés és a gyümölcs érettsége szerint

Elkészítés:
A meggyet mossuk meg, magozzuk ki! Tegyük egy mély tálba, amelyben tudjuk turmixolni, adjuk hozzá a mascarponét, és botmixerrel turmixoljuk simára! Ízlés szerint édesítsük! Tegyük át egy laposabb edénybe, amely elfér a mélyhűtőnkben. Tegyük a mélyhűtőbe, majd ahogy kezd a krém szilárdulni, botmixerrel keverjük át. Ezt ismételjük meg 30 percenként 3-4 alkalommal, így lesz krémes állagú fagylaltgép nélkül is. Fogyasztás előtt hagyjuk a fagylaltot 5 percig szobahőmérsékleten olvadni, ezután könnyen adagolható. Természetesen akinek van fagylaltgépe, abban is elkészítheti a masszát.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mascarponés álom » Mascarponés csokitorta » Mascarponés dinnyekehely » Mascarponés gyümölcstorta
» Mascarponés baracktorta » Mascarponés eperfagylalt » Mascarponés piskóta » Mascarponés profiterol
» Mascarponés kifli » Café Cuba » Csokoládé fagylalt » Csoki gombóc
» Joghurtos fagyikehely » Limonádé jégkrém » Citromos fagyi » Kávés granita


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.