Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás rizs recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
2 dl rizs
3 ek mazsola
5 dkg margarin
kurkuma
ételízesítő

Elkészítés:
A rizst 5 dkg forró margarinban megpirítjuk, ha kifehéredett, felöntjük 4 dl vízzel, majd lefedve, néha keverve addig főzzük, míg majdnem felszívja az egész vizet. Ekkor hozzáadjuk az előzőleg 2 órára hideg vízben áztatott mazsolát, enyhén fűszerezzük ételízesítővel,
kurkumával (ez sárgára színezi), és a gázt kikapcsolva, letakarva hagyjuk pihenni 20 percig.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás kakaótorta » Mazsolás-habos lepény » Mazsolás tészta » Mazsolás-currys csirke
» Mazsolás túrókrém » Mazsolás túrópuding » Mazsolás-pulykás tortilla » Mazsolás-zabpelyhes keksz
» Mazsolás túrótorta » Szilvás-mazsolás hús » Mazsolás mikrós piskóta » Mazsolás borleves
» Túrós, mazsolás kuglóf » Mazsolás fogyikeksz » Mazsolás almás szelet » Mazsolás hurka


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.