Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás rumpuncs recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
40 dkg cukor,
4 dl víz,
1 vaníliarúd,
10 dkg mazsola,
1 rum aroma,
1 puncs aroma,
3 dl vodka

Elkészítés:
A cukrot, a vízzel, egy vaníliarúddal felfőzni, a mazsolát melegen beletenni. /A mazsolát előtte jól megmosni/
Ha kihűlt, a rumaromát, a puncs aromát és a vodkát a sziruphoz keverjük.

Üvegbe töltjük, állni hagyjuk hűvös helyen, időnként megkevergetjük. Kb. két hét után fogyasztható. Ha ajándéknak szánjuk, az üvegbe mindenképpen tegyünk a mazsolából is:)


A receptet beküldte: valentinia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás hurka » Mazsolás túrós szelet » Mazsolás cifra kalács » Rumpuncsos madártej
» Almás-mazsolás rizs » Mazsolás borleves » Diós-mazsolás süti » Mazsolás palacsinta
» Mazsolás tejberizs » Mazsolás fogyikeksz 1. » Mazsolás-zabpelyhes keksz » Almás-mazsolás muffin
» Mazsolás túrótorta » Mazsolás kekszgolyó » Mazsolás zsemle » Mazsolás paraj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.