Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás tejberizs recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csésze rizs
1 csésze víz
1,5 csésze rizstej, zabtej vagy szójatej
2 marék mazsola
1/2 db citrom leve és reszelt héja
vanília
édesítő vagy stevia

Elkészítés:
A rizst a vízzelfeltesszük főni. Ha a víz elpárolog, hozzáöntjük a tejet, ízlés szerint édesítőt és vaníliát adunk hozzá, valamint a citrom levét és héját.
Amikor a rizs puhulni kezd, hozzáadjuk az előzőleg beáztatott mazsolát. Sűrűsödéskor levesszük a tűzről, elzárjuk, és lefedjük kb. 10 percre.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mazsolás túrókocka » Mazsolás borleves » Egzotikus tejberizs » Rumos-mazsolás diótorta
» Szilvás-mazsolás hús » Nutellás tejberizs » Gesztenyés tejberizs » Vaníliás tejberizs
» Diós-mazsolás süti » Mazsolás álom » Mazsolás túrós batyuk » Mazsolás kuglóf
» Mazsolás-tejszínes harcsa » Mazsolás hurka » Mazsolás banánturmix » Hóember tejberizsből


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.