Tutireceptek.hu fejléc

Mazsolás-tejszínes harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
25 dkg harcsafilé
1 db KNORR Halászlé kocka
5 dkg mazsola
1,5 dl tejszín
1/2 citrom leve
1 kis fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
babérlevél
őrölt bors

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a harcsafilét, a mazsolát és a borsot.
Jól átpirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel és beledobjuk a leveskockát. Babérlevéllel ízesítjük, és újból átforraljuk. A végén kevés citromlevet adunk hozzá, burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk. A harcsa helyett használhatunk fogast vagy bármilyen tengeri halat is.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Afrikai harcsa tepsiben » Gombás harcsapaprikás » Harcsa paprikásan » Tárkonyos harcsa
» Folyami rák harcsával » Harcsapaprikás másként » Harcsapaprikás » Harcsa mustármártással
» Lerakott harcsa » Apatini káposztás harcsa » Finom harcsa » Harcsa babérszószban
» Afrikai harcsa fehérborban » Káposztás harcsa » Rántott harcsa » Harcsa pecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.