Tutireceptek.hu fejléc

Meggy-marcipán praliné recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
100 g szárított meggy
2 ek rózsavíz
1 ek természetes rumaroma
100 g darált mandula

Elkészítés:
Keverje össze a meggyet a rózsavízzel és a rumaromával, majd hagyja egy órán át pihenni, végül pürésítse mixerrel, adja hozzá a mandulát és gyúrja össze. Formáljon belőle golyókat és hagyja egy éjszakán át száradni. Vonja be a forró vízgőzben meg olvasztott csokoládéval, majd hagyja ki hűlni, és forgassa bele a kókuszreszelékbe. Egy éjszakányi száradás után tegye bele a papírkosárkákba.

Tanácsok:
200 g fehér csokoládé kókuszreszelék
20 pralinés papír

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: madar6@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Praliné » Pralinék » Szőlős-diós praliné » Gombóc almásan
» Diós sarok » Vendégváró jércezserbó » Cseh túrólepény » Narancsos duna-hullám
» Sikerdíjjas Tiramisu » Buborék sütemény » Havasi kókusz gyopár » Angyalok csókja
» Citromos rakottas » Habos-almás "pite" » Mascarponés profiterol » Diókrém torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.