| Meggy-marcipán praliné receptSütemények, édességek Hozzávalók: 100 g szárított meggy 2 ek rózsavíz 1 ek természetes rumaroma 100 g darált mandula Elkészítés: Keverje össze a meggyet a rózsavízzel és a rumaromával, majd hagyja egy órán át pihenni, végül pürésítse mixerrel, adja hozzá a mandulát és gyúrja össze. Formáljon belőle golyókat és hagyja egy éjszakán át száradni. Vonja be a forró vízgőzben meg olvasztott csokoládéval, majd hagyja ki hűlni, és forgassa bele a kókuszreszelékbe. Egy éjszakányi száradás után tegye bele a papírkosárkákba. Tanácsok: 200 g fehér csokoládé kókuszreszelék 20 pralinés papír Elkészítési idő: 1 perc A receptet beküldte: madar6@freemail.hu Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |