Tutireceptek.hu fejléc

Meggyes-cseresznyés zabkorpás pite recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 evőkanál folyékony édesítőszer
4 tojás
vaniliaaroma ízlés szerint
13 dkg zabkorpa
3 dl tej
1 db natúr joghurt
csipet só
meggy, cseresznye kimagozva ízlés szerint
pici sütőpor

Elkészítés:
A tojásokat az édesítővel és a csipet sóval robotgéppel habosra keverem,majd belekeverem a zabkorpát tejet joghurtot sütőport és a vaniliaaromát.
A gyümölcsöket a kivajazott jénaiba rakom és ráöntöm a tésztát. Előmelegített sütőben addig sütöttem, amíg a tészta nem vált el a jénai falától és a teteje szép rózsaszín nem lett.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Kiss Mária


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabkorpás epertorta » Norbi 1 zabkorpás süti » Kakaós zabkorpás muffin » Zabkorpás csirkefasírt
» Zabkorpás gyümi torta » Zabkorpás süti (update 1) » Zabkorpás piskóta » Zabkorpás-csokoládés keksz
» Zabkorpás-diós muffin » Zabkorpás- narancsos süti » Zabkorpás keksz » Zabkorpás zöldbableves
» Túrós zabkorpás süti » Zabkorpás muffin » Zabkorpás spenót » Zabkorpás almáspite


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.