Tutireceptek.hu fejléc

Mézes almás hab recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 nagy alma
3 szem szegfűszeg
2 ek akácméz
2 dl tej
1 tejszínhabpótló por

Elkészítés:
A mézet megpirítottam a szegfűszeggel együtt. Aztán beledobtam hámozva, kisebb szeletekre vágva az almát, ami pár perc alatt néhány kavarás mellett meg is puhult. Néhány cikk kell a díszítéshez a végén. A szegfűszeget eltávolítottam, aztán kézimixerrel elkavartam. A sűrű krémet hűtőbe tettem majd elkészítettem a habot előírás szerint.
Hamar kihűlt, akkor aztán a tejszínhabbal összekevertem, és tálalásnál fahéjat szórtam rá, meg a kimaradt almacikkekkel dekoráltam.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás püspökkenyér » Almás karottás torta » Almás-túrós muffin update1 » Almás joghurtturmix
» Kukoricás-almás tofu » Mézes fehérrépaleves » Mézes-illatos dió » Joghurtos almasaláta
» Almás -mézes » Almás körtés kalácspuding » Almás pecsenye » Túrós-almás turmixital
» Bözsi néni almás krémese » Almas batyu turotesztabol » Édes mézes bundáskenyér » Mézeskalács függelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.