Tutireceptek.hu fejléc

Mézzel fényezett fokhagymás sült császár recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
Hozzávalók: 20 dkg császárhús, 1 nagy gerezd fokhagyma, 1 ek méz, bors.

Elkészítés:
A császárhúst fél centi vastag katonákra vágjuk, majd serpenyőbe téve, közepes lángon pirítani kezdjük. A fokhagymát egészen finomra vágjuk. A piruló császárt megborsozzuk, majd mikor az egyik oldala már szép piros, megfordítjuk, és kis borsot szórunk a másik oldalára is.
Mikor már pirulóban a hús, de egy gondolattal még jobb színt kell kapnia, rákerül a méz. Összerázogatjuk a serpenyőt, hogy mindenhova jusson mindenből . Mikor már majdnem jó, hozzáadjuk a fokhagymát, összerázogatjuk, fél percig még sütjük.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: m.gery

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás vaj » Császársaláta » Császármorzsa » Császárrétes
» Smarni (Császármorzsa) » Diós fokhagymás túrógolyó » Fokhagymás-fűszeres lazac » Fokhagymás húspástétom
» Fokhagymás krumpli* » Fokhagymás sajtkrémleves » Bodzavirág szörp mézzel » Fokhagymás-joghurtos öntet
» Sajtos-fokhagymás csirke » Fokhagymás tejfölös tészta » Meggyes császármorzsa » Libacomb fokhagymásan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.