Tutireceptek.hu fejléc

Miccs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg darált hús (sertés, marha és birka vegyesen)
50 dkg darált zsírszalonna
1 fej fokhagyma
2 teáskanál só
fél teáskanál bors
1 kávéskanál borsikafű
1 evőkanál szódabikarbóna
5 dl víz

Elkészítés:
A hozzávalókat egy nagy tálba tesszük, összedolgozzuk a fűszerekkel és a vízzel, 24 órára hűtőbe tesszük. Másnap vizes kanállal kb. 10 cm hosszú kolbászokat formázunk, és grillen megsütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Miccspaszta » Eszterházy rostélyos » Sült csirke másképp » Karaj bundában
» Őszibarackos sertésszelet » Hagymás csirkecomb » Sertéscomb -Athéni módra » Almás sült csirke
» Nagyidai cigánypörkölt » Bárányrakottas » Zöldborsós csirkemell » Francia csirke citromosan
» Gong-bao csirke 1 főre » Mustáros karajszeletek » Csirkenyárs » Kapros juhtúrós csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.