Tutireceptek.hu fejléc

Mortadella-tekercs recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
mortadella
krumpli
tojás
tej
parmezán
bazsalikom
paradicsompüré


Elkészítés:
200 g krumplit héjában megfõzünk, megtisztítjuk és megtörjük. Két kanálnyi parmezánt adunk hozza és pár apróra vágott bazsalikomlevelet (lehetõleg frisset). Fûszerezzük, 2 evõkanál paradicsompürét adunk hozza és egy pohár meleg tejet. A keveréket 7-8 közepes vastagságú mortadellára helyezzük, összegöngyöljük és fapálcikával rögzítjük. Egy lábosba 4 evõkanál paradicsompürét teszünk, 20-25 percig sütõben pároljuk.


A receptet beküldte: tigirl18


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Quiche » Muszaka (rakott padlizsán) » Almás csirkemájas serpenyő » Körte diós sajtmártással
» Csirkehúsos rizottó » Hagymás máj » Az én lucskos káposztám » Borsópörkölt húsgolyókkal
» Gombás rakott borda » Tökös csirkeragu » Rizottó tejszínnel » Szilvás-fahéjas köles
» Cukkinis-gombás ragu pennével » Töltött krumpli zsemlyével » Syl rakott krumplija » Sült, töltött padlizsán


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.