Tutireceptek.hu fejléc

Mustármártás recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 dkg vaj
3 dkg liszt
2 dl fehér bor
4 kikanál mustár

cukor

Elkészítés:
A vajból lisztből világos rántást készítünk felöntjük a borral pár percig forraljuk majd hülni hagyjuk.Ha kihűlt belekeverjük a mustárt ízesítjük sóval cukorral.
Sült húsokhoz kiiváló!


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb mustármártásban » Mustármártás ínyenceknek » Olasz mustármártás » Tőkehal mustármártással
» Karaj mustármártásban » Harcsa mustármártással » Spagetti mustármártással » Görög parasztsaláta
» Csirkés spagettisaláta » Saláta gazdagon » Burgonyasaláta almával » Lencsesaláta Maris módra
» Zöldhagymamártás » Zellersaláta » Vitaminsaláta gazdagon » Tésztasaláták királynője


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.